Išlaisvinkite vaizduotę

Prisijunkite prie mūsų čia specialiam internetiniam 2 dienų skelbimui 

Liepos 28 d. 15:00 (BST) / 16:00 (CET) 

Oficialus pasaulinis paskelbimas ir detalių apie šį ilgai lauktą modelį atskleidimas. 

Liepos 29 d. 17:00 (BST) / 18:00 (CET) 

Išskirtinis 90 min. tiesioginis internetinis seminaras, kuriame bus išsamiai pristatytas fotoaparatas. Taip pat surengsime specialius pokalbius su svečiais, kurie pasidalys savo pirmais naudojimo realiomis sąlygomis įspūdžiais, bei technikos ekspertais. 

Norėdami gauti naujienas apie renginius ir gauti priminimą prieš prasidedant internetiniam seminarui, toliau užsiregistruokite gauti mūsų „Alpha Universe“ naujienlaiškį.